Dromenvangers

 

Dromenvanger kopen

Dromenvangers komen oorspronkelijk van een indianenvolk uit Noord-Amerika. Al eeuwenlang maken zij deze kunstwerkjes en hangen deze boven hun bed. De indianen geloven dat ’s nachts de slechte dromen worden gevangen en dat alleen de goede dromen worden doorgelaten.  De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van deze betekenis en kopen er  puur  een omdat ze het een leuk item vinden. Maar deze mooie betekenis  maakt de dromenvanger tot een perfect cadeau. Voor bijvoorbeeld de kersverse ouders van een pasgeboren kindje.  Je geeft ze als het ware een stukje bescherming van hun kindje.

Modetrend

De oude vertrouwde dromenvanger gaat al jaren mee: Een fel gekleurde ring met daarbinnen het web van een spin, verder aangekleed met tierlantijnen zoals leer, veren en koorden. Het liefst deze ook in een felle kleur. Een leuk cadeau, maar past niet echt bij je interieur.  Hooguit leuk om in een hoekje in de slaapkamer te hangen.  Maar daar begint verandering in te komen. De dromenvanger is bezig aan een opmars. Tegenwoordig zie je ze in steeds meer woonbladen verschijnen. Gewoon in de woonkamer, passend bij het interieur.

Dromenvanger online kopen

Ook VillaFlor is deze trend niet ontgaan. Zij hebben diverse prachtige kunstwerkjes laten maken. Ze zijn handgemaakt en komen uit Indonesië. Ze zijn te verkrijgen in wit en zwart, waardoor ze goed te combineren zijn in elk interieur. Ook zijn ze van heel klein, tot extreem groot te verkrijgen, in diverse modellen. Ze zijn er tot 150 cm lengte. Mocht je geïnteresseerd zijn in zo’n mooi, hip exemplaar? Kijk dan eens op www.junaliving.nl. Dit is de plek om online een dromenvanger te kopen. 

© 2016 - 2022 www.junaliving.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel