Bali lamp


 

Relaxte sfeer in eigen huis

Veel toeristen die naar Bali op vakantie gaan, worden verliefd op het eiland. Het eten, de vriendelijke mensen, de mooie stranden, maar vooral de relaxte sfeer die er heerst. Eenmaal thuis gekomen willen ze die relaxte sfeer graag vasthouden en vaak ook nabootsen in huis. Het interieur krijgt dan een makeover en wordt ingericht met bijzondere oosterse producten: Boeddhabeelden, wandpanelen etc.  En ook de sfeervolle Bali lampen zullen hierbij helpen.

Natuurlijke materialen

Lampen uit Bali kenmerken zich door de natuurlijke materialen waar ze van gemaakt zijn. Dit kunnen stukjes capiz schelp zijn, maar ook bamboe rondjes, takjes of blaadjes. Deze natuurlijke uitstraling geeft een rustige, serene sfeer aan de kamer. Precies het gevoel waar veel mensen naar op zoek zijn. De lampen vallen op, maar doordat ze zo naturel zijn, passen ze eigenlijk in elk interieur. Ze passen zich als het ware aan, aan de rest van de inrichting.

Bali lampen bij VillaFlor

VillaFlor is inmiddels al 10 jaar producent van bijzondere woonaccessoires. We produceren echt vanalles: boeddha’s, wandpanelen, manden. Maar de nadruk ligt toch wel op de verlichting. In eerste instantie werden de lampen op Bali gemaakt. Maar inmiddels hebben we de productie verplaatst naar Java. Sinds 2 jaar worden hier de mooiste creaties verzonnen en geproduceerd. De collectie van VillaFlor is erg breed, van elke serie zijn diverse hang-, tafel-, vloer- en wandlampen te verkrijgen.  Dus ben je op zoek naar zo’n mooie lamp uit Bali? Dan heeft VillaFlor er vast wel 1 in haar collectie die naar wens is. De verlichting van VillaFlor is bij diverse verlichtingszaken en woonwinkels in Nederland te koop. Ook online is deze eenvoudig te bestellen. Bijvoorbeeld op www.junaliving.nl  

© 2016 - 2022 www.junaliving.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel