Bali woonaccessoires


 

Bali woonaccessoires

Bali! Paradijs op aarde voor velen. Een ideale plek (weliswaar aan de andere kant van de wereld) voor heerlijk eten, fijne ontspanning en prachtige natuur. Maar bij iedereen die wel eens naar dit paradijsje op vakantie is geweest, zal ook een ander belletje gaan rinkelen bij het horen van Bali, namelijk: woonaccessoires.

Vakmanschap 

De Balinezen staan bekend om hun vakmanschap wat betreft woonaccessoires. Het lijkt wel of dat elk dorp zijn eigen specialiteit heeft: zo wordt er door vrijwel iedereen in het artistieke dorp Batubulan beeld gehouwen. Showroom na showroom doemt voor je op als je hier door de straten rijdt. En in Celuk,  wat iets verder in het binnenland ligt, krioelt het van de zilverwinkeltjes. Dat is dan weer hun specialiteit. Balinezen zijn verder erg thuis in houtsnijwerken. Maskers, spiegels, beeldjes etc. Ze draaien er hun hand niet voor om. Werkelijk alles kunnen ze maken, desgewenst op maat. En vooral deze woonaccessoires uit Bali zijn geliefd bij toeristen. 

Souvenir

De meeste vakantiegangers nemen graag een klein stukje Bali mee naar huis. Ze worden graag herinnerd aan hun mooie vakantie en fijne tijd die ze hebben gehad. En hoe kan dit beter  dan door een mooi beeldje, lampje of houtsnijwerk mee te nemen? Helaas zitten de meeste koffers voor de terugreis al tjokvol en is er weinig plek meer voor souvenirs.  Helaas pindakaas zou je denken. Maar niets is minder waar: Juna Living biedt de mooiste woonaccessoires uit Bali aan: van manden tot buddha’s en van verlichting tot wandpanelen. Kijk gerust eens op www.junaliving.nl om te zien of er een stukje Bali voor jou bij zit.

© 2016 - 2022 www.junaliving.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel