Bijzondere verlichting


 

Nieuw interieur

Het gaat goed met Nederland. De economie trekt steeds meer aan. En dat is niet alleen te merken op de huizenmarkt. Ook in de huizen van de mensen zie je verschil. Waar mensen jarenlang de hand op de knip hebben gehouden, vinden ze het nu weer tijd worden om hun inrichting onder handen te nemen. Oude, versleten meubels worden ingeruild voor een nieuw hip interieur. 

Verlichting als eyecatcher

Niet alleen de meubels worden onder handen genomen, ook de woonaccessoires zoals verlichting krijgen speciale aandacht. Mensen hechten steeds meer waarde aan bijzondere verlichting in huis.  Waar vroeger verlichting vooral functioneel moest zijn, zijn mensen tegenwoordig steeds meer op zoek naar een lamp  die er ook mooi uit ziet. Het liefst ook al ie uit staat. Zo’n lamp wordt daardoor echt een eyecatcher in huis, die gezien mag worden. Het geeft de kamer waarin hij staat een eigen identiteit. En dat is waar veel mensen tegenwoordig naar op zoek zijn.

VillaFlor

Maar bijzondere verlichting is lastig te vinden. Meestal komt dit containers vol uit China, waar de originaliteit ver te zoeken is. VillaFlor heeft echter een unieke serie verlichting.  Wat maakt deze verlichting nou zo bijzonder? Ten eerste dat deze met de hand gemaakt is. Het is geen fabriekswerk, elk schelpje of stukje glas wordt met de hand op geplakt. Elke lamp komt er hierdoor uniek uit te zien. Verder zijn de materialen die gebruikt worden niet alledaags. Veel van de lampen zijn gemaakt van stukjes capiz schelp, wat alleen in Azië voorkomt . Dit geeft de lampen een uniek uiterlijk, waardoor ze gelijk opvallen. Kortom, kies je voor een lamp van VillaFlor, dan kies je voor iets bijzonders!

© 2016 - 2022 www.junaliving.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel