Boeddhabeeld


 

Mooi cadeau

Een boeddhabeeld is altijd een leuk cadeau! Zowel om te geven als om te krijgen. Er wordt gezegd dat het gelukt brengt als je er één krijgt. Deze mooie symbolische betekenis maakt  het daardoor een ideaal cadeau, want wie geeft nou niet graag een beetje geluk aan iemand? Het is wel belangrijk dat je het cadeau krijgt. Een boeddhabeeld voor jezelf kopen mag niet. Dat zou dan weer ongeluk brengen.

Diversiteit

Je moet er maar net in geloven natuurlijk! Mocht je er graag 1 willen hebben, dan zou ik me er in ieder geval niet door tegen laten houden en gewoon een boeddhabeeld kopen. De beelden zijn er echt in alle soorten en maten: van dikbuikboeddha’s tot serene monniken. Ze zijn ook van groot tot klein te verkrijgen en in verschillende houdingen. Met zoveel keus moet het gemakkelijk zijn om er 1 te vinden die precies bij je past. Let wel op bij het kopen van een boeddha of dat deze geschikt is voor buiten. Het zou zonde zijn als deze kapot gaat na een paar winterse dagen.

Boeddhabeeld online kopen

Bij Juna Living hebben we een divers aanbod van beelden. Een boeddhabeeld online kopen is misschien niet heel voor de hand liggend. Meestal zijn de beeldjes gemaakt van cement, wat natuurlijk lastig versturen is. Daarom hebben wij er bij Juna Living voor gekozen om alleen beelden tot 50 cm aan te bieden.  Deze formaten zijn prima te versturen, ingepakt in een stevige doos en veel papiersnippers. Laat je dus vooral niet tegen houden om een boeddhabeeld online te kopen. Voor het actuele aanbod kijk op www.junaliving.nl

© 2016 - 2022 www.junaliving.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel